Mindent a maga idejében! - mondják. Ha a megfelelő időben a megfelelő helyen akar lenni, nem árt megszívlelnie, mit üzennek a bolygók. Vajon melyik napot érdemes választania, ha jól akar kijönni a szüleivel, a gyerekeivel, a tanáraival, a kollégáival vagy másokkal?
A választ megtudhatja!

Hétfő:  a Hold napja
Ehhez az égitesthez a befogadás, az empátia, a törődés, a nőies értékek tartoznak. Elsősorban anyaszerepben tündökölhet: a legjobb társaság ezen a napon a saját gyereke, de törődhet a másokéval is, vagy bárkivel, aki gondoskodásra szorul. Fölkeresheti az édesanyját, gyámolíthat állatokat. Az bizonyos, hogy otthonában lesz a legjobb társaságban. Ha erre a napra szervez összejövetelt, csak a legjobb barátait hívja meg, akik szinte családtagnak számítanak!

Kedd:  bolygója a Mars
A hét legaktívabb napja. Ekkor megy a legjobban a munka, ezért leginkább a munkatársak társasága illik hozzá. Jól érezheti magát sporttársaival is, vagy azokkal, akikkel valamilyen közös hobbit űz. Mivel ennek a napnak és bolygónak a tűz az eleme, az összejöveteleket érdekesebbé teheti sütéssel, főzéssel, grillezéssel.

Szerda:  a Merkúr napja
Zeusz hírvivőjéhez és a kommunikáció bolygójához a futó, felszínes találkozások illenek. Ez a nap az információszerzés és csere ideje: pletykálkodhat a barátnőjével, írhat levelet, felhívhatja azokat, akiknek a társaságát mellőznie kell -például távolság miatt- ápolhatja baráti és rokoni kapcsolatait, s üzleti tárgyalásai is sikeresek lehetnek. Ne vegyen részt népes összejöveteleken, inkább a közepes létszámúakat részesítse előnyben!

Csütörtök:  bolygója a Jupiter
Ezen a napon a jövő és a magasabb szellemi erők kerülnek előtérbe. Igazán jó társaság a hasonló érdeklődésűek vagy hitűek csoportja, klubja. Nagyobb céges rendezvényeket, a jövőre vonatkozó megbeszéléseket célszerű csütörtökre tenni. Ha jó útitársat akar találni, ma nagyobb esélye van rá.

Péntek:  a Vénusz napja
Ez a bolygó azt üzeni, hogy csak kellemes társaságot és elfoglaltságot válaszon. Képtár, koncert, arborétum -bármi lehet az úti célja, ami szépséget ígér. Ezen a valódi társas napon töltsön minél több időt a párjával, vagy ha éppen facér, üljön be a barátaival a cukrászdába, s így szerezzen magának édes perceket, de az esti mulatságra, partira se induljon egyedül.

Szombat:  bolygója a Szaturnusz
Akkor lesz a legjobb társaságban, ha önmagát választja. Kell egy ilyen nap is, amikor „böjtöl” egy kicsit. Forduljon magába, keresse a belső békéjét! Ha végképp nem bírja egyedül, olyan társat válasszon, aki képes Ön mellett csendben maradni, vagy olyan programon vegyen részt, ahol van esély a befelé fordulásra, esetleg közösen meditálhatnak!

Vasárnap: a Nap napja
Ennek az égitestnek az erejét a férfias dolgok hordozzák. Jól teszi, ha fölkeresi az édesapját, vagy legalább beszél vele. Hívők számára ez az Istennel való találkozás időpontja. Ügyeljen rá, hogy a társas összejövetelek és alkalmak legyenek valóban ünnepélyesek!


Forrás: Kovács Katalin, Elixir magazin.